Időkorlát Lejárt!

A vásárlási időkorlát lejárt a következő vásárlásánál:

Hamarosan lejár az időkorlát

jegyek vásárlási időkorlátja 01:00 percen belül lejár.
Ezután a foglat helyeket más megvásárolhatja Ön elől.

BROADWAY.HU

Ez az esemény már megrendezésre került, így jegyet már nem tudsz vásárolni rá. Ha részt vettél az eseményen, írj róla értékelést, vagy olvasd el, mások mit mondanak róla!

CSÓKKIRÁLY A KONCERT - Tokaj Fesztiválkatlan


Tokaj Fesztiválkatlan

2021. július 24. 20:30



A Crescendo Music Management™ bemutatja:
CSÓKKIRÁLY A KONCERT
koncert show


„Tisztelgés a magyar rock and roll, a Hungária együttes és Fenyő Miklós előtt”

ÉNEKESEK:
KIRÁLY VIKTOR
RADICS GIGI
SZULÁK ANDREA
ZSÉDA
VERÉB TAMÁS
HEINCZ GÁBOR BIGA

A látványos, lendületes, jó hangulatú showban a Hungária együttes és Fenyő Miklós legnagyobb slágereit, új hangszerelésben magyarország legnépszerűbb sztár énekesei – Király Viktor, Radics Gigi, Szulák Andrea, Zséda, Veréb Tamás, Heincz Gábor Biga – szólaltatják meg. Közreműködik a zenei és táncművész szakma kiválóságaiból álló Crescendo Music Orchestra és Női Tánckar.

A koncert rendezője, a mai magyar zenés színház egyik legmeghatározóbb alkotója, a kiváló író, rendező Szente Vajk, alkotótársa a Shrek, az Apáca Show, a We Will Rock You, a Puskás musicalek koreográfusa Túri Lajos Péter, látvány- és animációtervezője Madarász “Madár” János, aki megannyi hazai előadó és színházi előadás mellett az Ákos koncertek, a Madách Színház szuperprodukcióinak világítástervezője. A koncert show producere Feke Pál.

* Az időpont változtatás jogát fenntartjuk!

* Az előadás az időpontjában hatályban lévő kormányrendeletek, járványügyi szabályok betartásával látogatható.

Fesztiválkatlan Vacsorahajó
A Fesztiválkatlan 2021-es szezonjában is vacsorával egybekötött, hangulatos hajókirándulásra invitálunk mindenkit Tokajba, a Danuvia rendezvényhajóra.

Az egyedülálló és exkluzív program során a látogatók egy két és fél órás kellemes kirándulás során megismerhetik a város életében kiemelkedő szerepet betöltő két folyót, a Bodrogot és a Tiszát. Belekóstolhatnak a helyi gasztronómiába és borkultúrába. Természetesen törekedtünk rá, hogy a választható menü kialakítása során azon látogatóinknak is kedvezni tudjunk, akik nem feltétlenül szeretik a halas ételeket, így mindenki megtalálhatja a számára kedvező fogásokat, legyen szó akár az előételről, főételről, vagy a desszertről.

A járatokat alapvetően a Fesztiválkatlan nagyszínpadán megrendezett előadásokhoz igazítottuk, így a Vacsorahajó után kiváló program lehet egy színházi előadás vagy látványos koncert megtekintése.

A hajójáratok 17.00 órakor indulnak a közúti híd alatt található kikötőből, de vendégeink gyülekezhetnek a Fesztiválkatlanban is, mivel az ide érkezőket 16.30 órakor buszjárattal szállítjuk el a hajó indulási helyére. A visszautat is biztosítjuk a Fesztiválkatlanba!

A Vacsorahajó jegy a Fesztiválkatlan előadására megvásárolt jeggyel együtt érvényes.

Vacsorahajó jegyárak:
- Felnőtt 9.500 Ft
- Gyermek 6.000 Ft

További információ és érdeklődés: +36-47/552-188